За мен

Ивелина Атанасова
free_for_job

Консултант по интернет маркетинг на бизнес социалната мрежа contacto.bg и автор на настоящия блог за креативен и интерактивен маркетинг и реклама.

Имам бакалавърска степен по специалността „Международни Икономически Отношения“ от Стопанската академия, Свищов и магистърска степен по специалността „Корпоративен приложен маркетинг“ от Икономически университет, Варна.

На есен се надявам да бъда асистент по време на зимния семестър към катедра „Маркетинг“ към същия университет.

Работила съм дълго време в областта на маркетинг на туризма и като преводач с немски език.

Колкото до мен като човек – обичам света, който откривам през обектива на своя Canon 450D, обичам сина и съпруга си, приятелите си, обичам работата си и начинът си на живот  🙂

За контакти: ivelina.atanasova@contacto.bg

2 коментара Add your own

  • 1. Георги Иванов  |  03.08.2009 в 17:42

    Здравей, Ивелина

    Харесаха ми нещата, които правиш!

    Аз искам да почна да снимам също с D-SLR фотоапарат. Сега събирам пари за фотоапарата. Имам вече наум няколко проекта. Видях, че искаш да издадеш фото албум. За него виж какво предлагат на http://www.piksi.bg по този въпрос.

    Когато завършвах, имах идея да се занимавам с маркетинг и ако е възможно с е-маркетинг. Нещата за сега при мен се развиват по друг начин. Така попаднах на блога ти, покрай този мой интерес, който сега е повече хоби. Имам последното е-издание, на Emarketing eXellence на Дейв Чафей. Ако я искаш ми пиши на имейла. Аз все още не съм я прочел.

    Много ми хареса сайта ти за преводи! По моя вкус е и е добре изпълнен. Мисля, че може да се бутнат някои малки подробности като шрифтовете и менютата да не са с главна буква. Замислих се и се интусиазирах дали ще имам успех ако предлагам подобна услуга макар да имам само сериозен аматьорски, но не и професионален опит в преводите.

    Поздравления за доброто представяне в Интернет!

    Отговор
    • 2. Ивелина Атанасова  |  04.08.2009 в 14:38

      Здравей, Георги.
      Много благодаря за милите думи и оценките!

      Сайтовете действително се нуждаят от известно подобрение. Не само по отношение шрифтовете и менютата, но и по отношение на дизайна – в момента се занимавам с това (покрай хилядите други проекти) и се надявам до края на седмицата – най-късно средата на другата и двата сайта да изглеждат по коренно различен начин 🙂

      За DSLR-то мога да те посъветвам да погледнеш в английския eBay – има невероятни предложения, при изключителни ценови разлики в сравнение с тези в България – разликата е приблизително един обектив. Ще видиш като си го вземеш апарата каква краста е и какво безумие настава, когато започнеш да си избираш поредното „ново бижу“ 🙂

      Щурнала съм на тема и един фото-блог да пусна, така че скоро и там се надявам да се засичаме 🙂 Ще се радвам да пишеш пак!

      Отговор

Вашият коментар

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed